Regel direct een...

Discipline: dans

Ik ben Hannah Westra, 25 jaar oud en afgestudeerd dansdocent.

Ik ben klassiek/modern geschoold en afgestudeerd in 2017, ik ben toen gelijk het werkveld in gegaan en geef tot heden les op veel verschillende dansscholen, in het primair onderwijs en blijf mij zelf ontwikkelen doormiddel van workshops te volgen. Doordat ik op veel verschillende dansscholen lessen verzorg geef ik daardoor ook vele verschillende dansstijlen;

-klassiek ballet 4 t/m 50+

-jazz-modern / lyrical modern 6 t/m 50+

-streetdance 4+ t/m 21+

-hiphop 6 t/m 50+

-spitzen 12+

Wanneer ik in het primair onderwijs werk, werk ik veel vanuit de natuurlijke beweging van het kind en vind ik het onwijs leerzaam om zo nu en dan te werken met prenten/kinderboeken. Ook werk ik veel met thema’s. Wanneer de school op dat moment zelf werkt met een thema vind ik het onwijs leuk en leerzaam om daar aan mee de doen en mijn lesmateriaal daarop aan te passen.

Ik vind het onwijs belangrijk dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen in mijn les, dat ze uitgedaagd worden doormiddel van nieuwe bewegingen en dat ze zich vrij durven te bewegen.

Ik weet dat ik een enthousiaste docent ben en dat enthousiasme wil ik heel graag overbrengen op mijn leerlingen, zodat zij het dansen en bewegen op muziek net zo leuk vinden als ik.

Het dansen op muziek, het zelf maken van choreografieën, het luisteren naar verschillen tellingen en het samenwerken om tot iets moois te komen is enorm belangrijk. Het draagt op meerdere vlakken bij aan persoonlijke, sociale en creatieve ontwikkeling en het helpt sommige kinderen om op een veilige manier zichzelf te ontplooien.